Bloggintresserade

Inredning med känsla

Välkomna till vår blogg ..
Denna blogg kommer att handla om det vi gillar mest och har som jobb , nämligen inredning.
Vi kommer att lägga upp bilder på nyheter som dyker in i butiken samt att skriva om alla vackra saker.
Hoppas att den kan inspirera dig.

Ni som vill besöka oss "live" hittar oss i lyran huset i kristinehamn.30 juni 2010

Drömmar och bokbilder...

Detta är mitt drömrum,tänk att få slå sig ner här och bli serverad en god middag.Allt detta kan bli mitt,,om jag vinner nån tusing så. Detta underbara möblemang finns att beställa i vår butik,allt är från THG ,Förra veckan fick vi två stora pallar med saker ifrån dem,men det går som smör,,flera av sakerna är redan slut.Det som kom var ,underbara lyktor i kraftig rotting,stora kransar i rotting,ett vackert litet lampbord med kryss på sidorna plus en massa andra saker.
Det här porslinet är väl hur fint som helst,det har vi dukat upp med i butiken, finns i flera modeller och storlekar.Kommer i från Olsson-jensen,de har så unika saker i deras utbud.

bild lånad av inspiration i vitt
Så har vi äntligen fått till det och fotat våra bilder till Petra och Ingelas nya bok Lev vackert som kommer ut i handeln i augusti, de jobbar just nu för högtryck med att färdigställa allt.De var så gulliga och hjälpte oss att fota , då varken jag eller min syster är några hejare på det.Vi fixade till miljön där allt skulle fotas,vi var i min systers trädgård och hade dukat upp för midsommarfest,det blev superbra, nedan kommer två tjuvkik på några av bilderna som togs...bild lånad från Romantiska hembild lånad från romantiska hem
Tack snälla Petra och Ingela för att ni är så duktiga på det ni gör.
2 kommentarer:

  1. Hej Tjejer! Så mysigt att ni fått till det och börjat bloggat! Ja, phu idag har vi nu äntligen fått iväg boken för ett provtryck och imorgon ska den korekturläsas... ja. det är inte bara men ja det blir ju sååå fint- Spec era bilder, ler. KRAM PETRA

    SvaraRadera
  2. tack,ja nu är vi fast i bloggvärlden,men det är himla kul.ska bara försöka få till sidan lite bättre, men jag trevar mig fram.vad kul att det blev bra bilder, jag längtar sååååå efter boken.kram kram karin.

    SvaraRadera