Bloggintresserade

Inredning med känsla

Välkomna till vår blogg ..
Denna blogg kommer att handla om det vi gillar mest och har som jobb , nämligen inredning.
Vi kommer att lägga upp bilder på nyheter som dyker in i butiken samt att skriva om alla vackra saker.
Hoppas att den kan inspirera dig.

Ni som vill besöka oss "live" hittar oss i lyran huset i kristinehamn.20 aug. 2010

Nytt från mässan...

Hej vänner , nu börjar det dyka in nya varor från mässan vi var på förra helgen.Det var såååå mycket snyggt och vackert så man vill bara köpa allt...men det går ju inte.Idag kom denna maffiga takkrona i rost , den har som en korg i mitten , perfekt att dekorera i, tex, med mossa och grenar nu, eller med mossa och röda äpplen till jul, så vackert. denna vackra sak kostar 1295:-

Här en härligt stor kruka i keramik med tillhörande fat som är så läckert att duka upp med ostar och frukter, fatat har jag tyvärr ingen bild på men finns i butiken, hur snygga som helst.


Mera rost, ja i höst är det murriga färger som ska bryta mot allt det vita vi har i våra hem, denna vackra lykta finns även som hängande modell, 379:- för den på fot och 329:- för den hängande.Här är den hängande modellen,,,,snygg va??

Hittade även en del nya märken , bla detta norska som heter mille moi , bilden är liten , men ni ser kanske själva hur mycket fint de har, snart dyker den ner i butiken.... vi tror på en kanon höst, vi har verkligen hittat så mycket fint och tänkt på våra kunder när vi handlat, så känn er välkomna in och kika på höst nyheterna som ramlar in varje vecka.

3 kommentarer:

 1. hej systrar, så mycket snyggt, jag kikar in någon dag och får lite inspiration/Ingela.

  SvaraRadera
 2. Vad mycket fint ni fått hem. Ha en fin helg.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Så mycket fint,man blir riktigt sugen.
  Kram Agneta

  SvaraRadera