Bloggintresserade

Inredning med känsla

Välkomna till vår blogg ..
Denna blogg kommer att handla om det vi gillar mest och har som jobb , nämligen inredning.
Vi kommer att lägga upp bilder på nyheter som dyker in i butiken samt att skriva om alla vackra saker.
Hoppas att den kan inspirera dig.

Ni som vill besöka oss "live" hittar oss i lyran huset i kristinehamn.7 nov. 2010

Frostbitna färger.....

Lite nytt i vårt vackra svarta skåp, fina strutar att hänga i granen eller i fönstret.Toppspiran i fattigmans silver sitter fint i granens topp.Härliga keramik kannan går utmärkt att använda som vas om man så vill, tillhörande kruka står brevid.
Från Present verkstan kommer de här fina krukorna samt ljuslyktan i form av en ängel. Det finns även muggar i samma serie , samt söta betong tomtar och vinterflickor.

Detta inlägg är ju inte så färg grannt , men det håller en viss " frostig" känsla , den här fina kudden är ny och kommer från Linum.Det kom även andra kuddar och löpare som finns i butiken.

Mera kläder från Capri Collection, en super snygg kjol i grå rutig med en svart under kjol som sticker fram ,,,,snyggt.Även denna klänning ( tunika ) kom i veckan , riktigt snygg på faktiskt. Kom in och kika vi har fått en hel del nya kläder, men de försvinner nästan lika snabbt som de kommer in, men det är ju meningen förståss.....
Imorgon kommer det mera varor från THG så det blir en kul dag, med andra ord så ska väl hela butiken göras om igen....men sånt gillar vi.
Nästa inlägg ska jag visa lite jul, för det har börjat säljas som bara den nu...
Trevlig kväll på er.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar