Bloggintresserade

Inredning med känsla

Välkomna till vår blogg ..
Denna blogg kommer att handla om det vi gillar mest och har som jobb , nämligen inredning.
Vi kommer att lägga upp bilder på nyheter som dyker in i butiken samt att skriva om alla vackra saker.
Hoppas att den kan inspirera dig.

Ni som vill besöka oss "live" hittar oss i lyran huset i kristinehamn.29 dec. 2010

gott nytt år...

Jaha då var Julen överstökad, det går ju så himla fort i december. Man pyntar och förbereder i månader innan och så helt plötsligt är det över...Men på sätt och vis är det skönt för nu får man snart ta in TULPANER , min favvo blomma .När de börjar komma in i blom butikerna då känner man att våren finns innom räckhåll...
Snart åker vi på Inrednings mässa , det är också en härlig tid på året, Vi kommer att köpa in så mycket fint, och som vanligt tänker vi på er kunder när vi köper in...Det är bara så himla svårt att inte köpa allt , för det finns verkligen SÅÅÅÅ mycket vackert på dessa mässor.
Dessutom får man sån himla inspiration inför våren och det kan ju vara välbehövligt efter denna kala och långa vinter, kolla in vilket härligt växthus som visas på mässan....gissa om man blir sugen på vår...
Årets tema på mässan är Glorius mix, alltså allt glammigt , sofistikerat och modern jet-set atmosfär,mixat med det avslappnande humoristiska med mer stil än pengar som utgångspunkt.
Man ska inte spara på krutet varken innomhus eller utomhus, vi ska inreda med umgängesvänliga loungemöbler och stora dekorativa växter. Förbered dig för en humoristisk bling!
Tillsist vill vi tacka alla underbara kunder och vänner för det här året och hoppas att vi ses nästa år , med nya möjligheter och nya vackra saker att förgylla vår vardag med.
Så GOTT NYTT ÅR alla där ute.

Önskar Karin och Jeanette på Home of sisters

1 kommentar:

  1. Äntligen lite uppdatering! :)
    Den mässan skulle man vilja gå på! :)

    Tack för senast föresten!!

    SvaraRadera