Bloggintresserade

Inredning med känsla

Välkomna till vår blogg ..
Denna blogg kommer att handla om det vi gillar mest och har som jobb , nämligen inredning.
Vi kommer att lägga upp bilder på nyheter som dyker in i butiken samt att skriva om alla vackra saker.
Hoppas att den kan inspirera dig.

Ni som vill besöka oss "live" hittar oss i lyran huset i kristinehamn.10 maj 2011

Varför Väljer Vi Vitt.....

Jo ...för att det är snyggt och fräscht, passar till allt , vi gillar det ljusa här i norden, då vi har långa mörka månader höst och vinter. Så här års så vill vi släppa in ljuset och suga i oss all energi som finns i de härliga solstrålarna, vi sätter upp ljusa gardiner , plockar in ljusare färger på kuddar och annan textil, putsar bort smutsen från våra fönster och kanske köper lite nya blommor i någon ljus sommrig ton....Vi börjar leva den här årstiden, jag tycker att det är nu året börjar, jan,feb,mars är ju bara en lång och seg väntan på att få blomma ut...!
Därför visar vi lite av våra vita saker vi har i butiken idag. Vad sägs om denna vackra lampkrona med fem lampor, den är lite shabby med det svarta under och övermålad med vit färg lite så där slarvigt som det ska vara, vi har bara en enda kvar...
Snygga skåpet från THG har vi i en grön/biege färg med, men det passade ju inte här...:-) det har fyra fasta hyllplan i trä , och dörrarna har de klassiska kryssen för en snygg look, priset på detta vackra skåp är 8595:- och är maffigt , rymmer både det man vill visa upp men även det man inte vill visa, då nedra delen är i trä och inte glas.Sommar favoriten just nu är de här super snygga neccesärena från axlings linne , fodret är i en lime grön färg,finns två storlekar som ni kan se och priserna är 159:- samt 229.-
I fredags kom våra smyckes träd som vi väntat på, de kommer från serholt och är snygga bara som de är, 159:- men de säljs fort så skynda om du vill ha ett.
Här är en snygg och praktisk låda för skokrämer och skoborstar, jag lyckas alltid få leta ihjäl mig när man väl ska till att snygga till skorna , då är det perfekt att ha allt i en låda , då vet man var allt är....denna kommer från Bruka.
Snygga korgar från bruka, bra att förvar tidningar eller filtarna som man ska bära ut och in nu när man sitter ute allt längre på sommarkvällarna, funkar bra som vedkorg om man så vill..snygg är den iallafall.
En ny lampa dök upp idag, från globen. Riktigt cool om jag får säga själv, har tyvärr bara en kvar de andra var redan bokade, fasst det är ju kul när det inte ens hinner packas upp innan det säljs, mera sånt.
Vi har en drös med fat från olsson jensen på lager , så därför säljer vi ut de till halva priset, så fina att duka med till kalaset och jordgubbstårtan.
Även här ett fynd , kallholmens sänggavel herrgård för enkelsäng har vi sänkt med 1000:- så nu är priset 1990:- snygg antikvit färg.Maila om ni är intresserade homeofsisters@tele2.se
Snygg va???
Hoppas att du blev liiiite inspirerad nu och blir sugen på något vitt i butiken, som du vet så skickar vi gärna om du ej har möjlighet att besöka oss .
På återseende

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar