Bloggintresserade

Inredning med känsla

Välkomna till vår blogg ..
Denna blogg kommer att handla om det vi gillar mest och har som jobb , nämligen inredning.
Vi kommer att lägga upp bilder på nyheter som dyker in i butiken samt att skriva om alla vackra saker.
Hoppas att den kan inspirera dig.

Ni som vill besöka oss "live" hittar oss i lyran huset i kristinehamn.14 juli 2011

Måååånga vackra saker....

Hej hopp igen, har ni semester eller jobbar ni som jag...suck...jaja jag jobbar ju bara en vecka och ledig en så man ska väl inte klaga. Här ramlar det in lite nya saker när man minst anar....Snyggaste armbandet från DIDDI sååååå fint och lagom stort.299:- för den skönheten.
Snyggt till det mesta, bara den eller i hop med andra armband...nice.
En gudomligt vacker lykta från THG har som man kan dekorera med i stort sett vad som helst, nästan som ett "titthus" super fint!
ÄÄÄÄÄnnntligen har det vita porslinet kommit från THG som vi väntat på hur länge som helst. Den ur gulliga ägg koppen med lock kostar 75:- tallrikar i två storlekar från 99.- st
Tiitut....
DEnna snygging kom förra veckan och är( tyvärr) slutsåld redan, men jag var tvungen att visa den ändå.....kanske kommer fler av den längre fram.
En blomster trappa i antik grå färg har kommit in till butiken , den kan även användas som en hylla var man vill så klart, men nu är den perfekt att ställa kryddväxter och andra vackra blommor på.
En rolig och snygg ljus bricka med hållare för blockljus. Den är kul att dekorera med vackra stenar nu och kanske kottar till hösten mossa till jul....ja det är bara fantasin som sätter gränser.
Underbar och praktisk bänk med två hyllplan och två lådor från THG ,snygg att ha i hallen med korgar under, eller i som buffé i matrummet/köket. Priset 4395:- färg vit.
Härliga trä lådor som man kan skriva med krita på, 199.- st
Söta små lyktor att lysa upp med när solen börjar gå ner....39.- st

Coolaste kudden har vi här, med ansikten på i olika rosa nyanser, så läcker.
Kika in och kolla allt nytt , passa även på att kolla vår stora sommar rea.
Välkomna in

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar