Bloggintresserade

Inredning med känsla

Välkomna till vår blogg ..
Denna blogg kommer att handla om det vi gillar mest och har som jobb , nämligen inredning.
Vi kommer att lägga upp bilder på nyheter som dyker in i butiken samt att skriva om alla vackra saker.
Hoppas att den kan inspirera dig.

Ni som vill besöka oss "live" hittar oss i lyran huset i kristinehamn.14 okt. 2011

Tänd på Ernst......

Hej alla där på andra sidan skärmen, nu tror ni väl jag glömt bort er, men inte heller.Vi har ganska mycket att göra här nu med alla varor som kommer in så tiden räcker inte till med allt man skulle vilja göra.Men nu ska jag visa lite av det nya som kommit in. Från Färg och Form har vi fått hem en mortel , ett måste i alla kök, Släng i kryddor och mortla runt så kommer smaken på kryddorna fram på ett helt annat sätt.En perfekt julklapp till både kille som tjej.
Som rubriken löd...Tänd på Ernst, då menar jag ju dessa fina skuggljusstakar som Ernst Kirchstieger har formgivit. De finns i vitt och svart och själva ljusmanchetten finns i tre olika mönster.Superduper fina,me like.
Nya gardiner har också kommit till butiken, bla från Boel & Jan , se så fint det kan bli i höst fönstret. Vi har flera modeller och färger på både hissgardiner och längder.
Vackert eller vad tycker ni? Boel & Jan har ofta serier med textilier så man kan matcha i hop som man vill själv.Kom in och kika på det som finns i butiken eller hör av er , vi finns på Facebook om ni vill hålla koll på oss där.
Tillsist måste ju Ernst själv få vara med på bild, tillsammans med den underbara takkronan som vi har i två storlekar och i vitt och svart. Så välkomna in och frossa i allt vackert .

1 kommentar: